00:00:25    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 14 juni 2011 10:19 uur

Amazone behaalt kringtitel

Dressuuramazone Anne Hoogenboom van de Boxtelse rijvereniging Sint-Martinus is in de kring Oirschot van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie uitgeroepen tot kampioen in de klasse M2. Met haar paard Wigandi Hs behaalde ze zowel in Udenhout als in Moergestel een eerste prijs met respectievelijk 206 en 205 punten tijdens selectiewedstrijden.

Door deze resultaten heeft Hoogenboom zich verzekerd van deelname aan het regiokampioenschap. Met Oky van ter Hilst behaalde de amazone in de klasse ZZ-Licht de derde prijs met 442 punten.

In Udenhout kwam ook Esther Lenaerts in de ring met Zinatra; de combinatie behaalde de vierde prijs met 426 punten. Jan van de Sande scoorde in Moergestel de tweede prijs met Woopy. In de klasse M2 werden in de tweede proef 181 punten toegekend.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Elan Bikes support Toverboom Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel buisman optiek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij Huidtherapie Filipe Geerts advies Podium Boxtel