12:18:43    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 29 augustus 2012 09:22 uur, laatst gewijzigd op 29 augustus 2012 09:24 uur

'Altijd denkend in oplossingen'

\'Altijd denkend in oplossingen\'

Op de foto: Anton van Aert wenst zijn opvolgster Tossy de Man succes als nieuwe wethouder van Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).

Met een aktetas en tennisrackets hebben het college van B. en W. en de gemeenteraad van Boxtel dinsdagavond afscheid genomen van wethouder Anton van Aert. Hij wordt zaterdag geïnstalleerd als burgemeester van buurgemeente Best. Tegelijk werd zijn opvolgster en partijgenoot beëdigd: Tossy de Man-Pollmann, tot gisteren fractievoorzitter van PvdA/GroenLinks.

Naast de drukke baan als burgemeester is het ook goed om momenten voor ontspanning te kiezen. Die boodschap kreeg Van Aert mee tijdens de laatste raadsvergadering die hij als gemeentebestuurder in Boxtel bijwoonde. De woorden werden gesymboliseerd door de cadeaus die werden aangeboden. Namens het college van B. en W. overhandigde locoburgemeester Wim van der Zanden de scheidende wethouder een nieuwe aktetas, terwijl nestor Ad van de Wetering uit naam van de voltallige gemeenteraad tennisrackets aanbood.

In toespraken werd Van Aert geprezen voor zijn inzet, waarbij hij steeds oplossingsgericht te werk ging, meldde locoburgemeester Van der Zanden. ,,Toch schrok ik me een hoedje toen ik tweeënhalf jaar geleden voor het eerst mee aanschoof aan de collegetafel. Er werd vergaderd met het mes op tafel... Gelukkig bleek het een schilmesje te zijn dat Anton gebruikte voor het fruit dat altijd klaar staat."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie