RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:23:43    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 18 mei 2013 15:40 uur, laatst gewijzigd op 18 mei 2013 15:45 uur

Alpe d'HuZesfeest bij Denziz

Alpe d\'HuZesfeest bij Denziz

Op de foto: Tobias Sleumer (links) en Bjorn van de Langenberg nemen donderdag 6 juni deel aan Alpe d'HuZes. (Foto: Peter de Koning).

Boxtelaren Bjorn van de Langenberg (33) en Tobias Sleumer (31) nemen donderdag 6 juni deel aan het bekende wielerevenement Alpe d'Huzes. Om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding organiseert het duo zaterdag 25 mei een Alpe d'HuZesfeest in dansstudio Denziz aan de Stationsstraat. Het feest begint om 20.00 uur.

De Boxtelaren zochten contact met allerlei lokale artiesten en wisten Tim Schalkx, De Dorini's, violiste Daniëlle van Berkom, Jordy van den Boer en deejays Kit-T en Kevin Strik te strikken. Deze artiesten treden kosteloos op. ,,Violiste Daniëlle van Berkom speelt op de beats van deejay Kit-T, dat moet heel speciaal worden”, verwacht Van de Langenberg. Ook wordt een scherm in de zaal geplaatst waar tegen betaling sms'jes van mensen op de muur worden getoond.

Entreekaartjes kosten vijf euro en zijn te koop bij Brabant Sports aan de Clarissenstraat in Boxtel of telefonisch te bestellen bij Bjorn van de Langenberg, telefoonnummer (06) 10 21 91 08 of Tobias Sleumer, tel. (06) 30 03 58 50. De opbrengst van de kaartverkoop en een gedeelte van de opbrengst van de consumpties gaan naar KWF Kankerbestrijding.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Beleef Boxtel SNS Bank Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen