01:56:09    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 02 februari 2013 18:25 uur, laatst gewijzigd op 02 februari 2013 18:28 uur

Alle feestregisters gaan open...

Alle feestregisters gaan open...

Op de foto: Tijdens de 44e editie van het Drieka Habrakenbal vierden mensen met een beperking volop feest. Onder meer samen met De Natneuzen en de Eendengatse prins Paul. (Foto: Peter de Koning).

Al vier keer elf jaar organiseert carnavalsclub De Natneuzen een week voor de jaarlijkse zotheidsvierdaagse een feestmiddag voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Het Drieka Habrakenbal in zaal De Adelaar was ook nu weer een happening van formaat.

Voorzitter Willie van de Langenberg van oudervereniging Ons Kind laat er geen misverstand over bestaan. ,,Het Drieka Habrakenbal is voor veel van de bij ons aangesloten leden het hoogtepunt van het jaar. Als we vragen welke activiteiten we in het nieuwe jaar zullen bezoeken, staat deze feestmiddag met stip bovenaan.”

In samenwerking met de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis zorgen de leden van De Natneuzen dat het de bezoekers aan niets ontbreekt. De bezoeken van jeugdprins Borke, jeugdprinses Kim en hun volwassen collega prins Paul met groot gevolg zorgde ervoor dat zich tijdens de 44e editie van de feestmiddag alle leutregisters werden opengetrokken. De jeugdhofkapel en De Aggemarvanhuisaf Band gooiden daarbij de nodige kooltjes op het ‘vreugdevuur’.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Podium Boxtel Toverboom Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Elan Bikes support Alfa Geld en Makelaardij Beleef Boxtel buisman optiek Geerts advies Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht