17:53:01    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 16 september 2012 14:06 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2012 14:09 uur

Alarm pinautomaat Oosterhof

Alarm pinautomaat Oosterhof

Op de foto: De politie en brandweer rukten zaterdag rond middernacht uit naar winkelcentrum Oosterhof vanwege een gasblusalarm bij de pinautomaat van de Rabobank. (Foto: Gerard Schalkx).

Bij de pinautomaat van de Rabobank in winkelcentrum Oosterhof te Boxtel klonk zaterdag rond middernacht een vreemd piepend geluid. Het bleek om een zogeheten gasblusalarm te gaan, dat buiten luid en duidelijk te horen was.  

De politie en brandweer rukten uit naar het winkelcentrum in Boxtel-Oost, waarbij metingen werden verricht. Er werd echter geen gas gevonden. Een gasblusalarm meet gas dat gebruikt wordt bij plof- en ramkraken. De pinautomaat in Oosterhof was vorig jaar nog doelwit van een ramkraak, al werd er geen geld buitgemaakt. De schade was destijds wel behoorlijk.

Nog niet helder is of het een storing betrof of dat er wellicht toch gas in het automaat is gespoten. De pinautomaat kan gewoon gebruikt worden.     

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Doornmalen electro Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie