RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:41:56    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 21 december 2014 09:53 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2014 13:25 uur

Al 5 mille voor Dream4Kids

Al 5 mille voor Dream4Kids

Op de foto: Aan het einde van muziekgala Remember the Dreams kwamen alle artiesten nog eenmaal op het podium voor een grote finale. (Foto: Henk van Weert).

Zo'n 350 mensen genoten zaterdagavond 20 december met volle teugen van het muziekgala Remember the Dreams door De Aggemarvanhuisaf Band & Friends. Vijf mensen met een beperking traden er op met het tot bigband omgevormd blaasorkest en beleefden een prachtig moment van glorie. Na één concert is de opbrengst voor de stichting Dream4Kids al 5.000 euro. En daar komt nog bij, want zondagmiddag 21 december stroomt de evenementenhal van automuseum Classic Park opnieuw vol...

Aan het einde van een indrukwekkende en professioneel opgezette muziekshow vol emotie maakte presentator en mede-initiatiefnemer Kees Berkelmans de tussenstand van Remember the Dreams bekend. Dat nu al vijf mille op de teller staat, is mede te danken aan een veiling die vlak na pauze werd gehouden. Huiskamerconcerten van De Aggemarvanhuisaf Band, rock-'n-rollformatie KC & the Rebels, sopraan Tessa Berkelmans én een masterclass dirigeren door Michel Bergman, die de arrangement voor dit concert maakte, leverden 1.600 euro op.

De tweede en laatste muziekshow Remember the Dreams begint zondag 21 december om 14.30 uur in het Boxtelse automuseum aan de Koppenhoefstraat. Er zijn nog kaartjes à 15 euro te koop aan de zaal.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Proef Culinair Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding