02:28:17    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 21 december 2014 09:53 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2014 13:25 uur

Al 5 mille voor Dream4Kids

Al 5 mille voor Dream4Kids

Op de foto: Aan het einde van muziekgala Remember the Dreams kwamen alle artiesten nog eenmaal op het podium voor een grote finale. (Foto: Henk van Weert).

Zo'n 350 mensen genoten zaterdagavond 20 december met volle teugen van het muziekgala Remember the Dreams door De Aggemarvanhuisaf Band & Friends. Vijf mensen met een beperking traden er op met het tot bigband omgevormd blaasorkest en beleefden een prachtig moment van glorie. Na één concert is de opbrengst voor de stichting Dream4Kids al 5.000 euro. En daar komt nog bij, want zondagmiddag 21 december stroomt de evenementenhal van automuseum Classic Park opnieuw vol...

Aan het einde van een indrukwekkende en professioneel opgezette muziekshow vol emotie maakte presentator en mede-initiatiefnemer Kees Berkelmans de tussenstand van Remember the Dreams bekend. Dat nu al vijf mille op de teller staat, is mede te danken aan een veiling die vlak na pauze werd gehouden. Huiskamerconcerten van De Aggemarvanhuisaf Band, rock-'n-rollformatie KC & the Rebels, sopraan Tessa Berkelmans én een masterclass dirigeren door Michel Bergman, die de arrangement voor dit concert maakte, leverden 1.600 euro op.

De tweede en laatste muziekshow Remember the Dreams begint zondag 21 december om 14.30 uur in het Boxtelse automuseum aan de Koppenhoefstraat. Er zijn nog kaartjes à 15 euro te koop aan de zaal.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies