05:11:04    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 01 mei 2014 10:07 uur, laatst gewijzigd op 01 mei 2014 10:08 uur

Akkoord VVD en Samenwerking '95

Akkoord VVD en Samenwerking \'95

Op de foto: Johan van den Brand (Samenwerking ’95) en Eric van den Dungen (VVD) worden voorgedragen als wethouders. Hiermee wordt het huidige college van B. en W. in de gemeente Haaren voortgezet. In het midden de voormalige burgemeester Frans Ronnes.

Haaren heeft een nieuwe coalitie. De onderhandelaars van Samenwerking ’95, de grootste partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, en VVD hebben woensdag een bestuursakkoord gesloten. Johan van den Brand (Samenwerking ’95) en Eric van den Dungen (VVD) worden voorgedragen als wethouders.

Beide partijen leggen de beleidsovereenkomst in eerste instantie voor aan de achterban en bij goedkeuring wordt donderdag 8 mei de inhoud van het akkoord gepubliceerd. Vervolgens wordt maandag 26 mei dit akkoord ter bespreking aangeboden aan de voltallige gemeenteraad.

Met deze overeenkomst wordt het huidige college van B. en W. in de gemeente Haaren voortgezet. Samenwerking ’95, de grootste partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, sprak eerst met Progressief 96, maar beide partijen kwamen niet nader tot elkaar. Vervolgens werd het overleg gestart met de lokale afdeling van VVD.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel