RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:19:07    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 01 mei 2014 10:07 uur, laatst gewijzigd op 01 mei 2014 10:08 uur

Akkoord VVD en Samenwerking '95

Akkoord VVD en Samenwerking \'95

Op de foto: Johan van den Brand (Samenwerking ’95) en Eric van den Dungen (VVD) worden voorgedragen als wethouders. Hiermee wordt het huidige college van B. en W. in de gemeente Haaren voortgezet. In het midden de voormalige burgemeester Frans Ronnes.

Haaren heeft een nieuwe coalitie. De onderhandelaars van Samenwerking ’95, de grootste partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, en VVD hebben woensdag een bestuursakkoord gesloten. Johan van den Brand (Samenwerking ’95) en Eric van den Dungen (VVD) worden voorgedragen als wethouders.

Beide partijen leggen de beleidsovereenkomst in eerste instantie voor aan de achterban en bij goedkeuring wordt donderdag 8 mei de inhoud van het akkoord gepubliceerd. Vervolgens wordt maandag 26 mei dit akkoord ter bespreking aangeboden aan de voltallige gemeenteraad.

Met deze overeenkomst wordt het huidige college van B. en W. in de gemeente Haaren voortgezet. Samenwerking ’95, de grootste partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, sprak eerst met Progressief 96, maar beide partijen kwamen niet nader tot elkaar. Vervolgens werd het overleg gestart met de lokale afdeling van VVD.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Doornmalen electro Geerts advies SNS Bank Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg