RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:28:11    zondag, 23 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Donderdag, 04 oktober 2012 14:48 uur, laatst gewijzigd op 04 oktober 2012 14:48 uur

Airbagdieven actief in Boxtel-Oost

Airbagdieven actief in Boxtel-Oost

Een aantal bewoners van de wijk Boxtel-Oost is deze week gedupeerd door de diefstal van airbags uit de auto. De politie heeft meerdere aangiftes ontvangen en verwacht nog meer meldingen.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het in elk geval om twee airbagdiefstallen in de Puccinistraat en één in de Albinonistraat. De redactie van deze krant ontving ook berichten dat aan de Vorsenpoel airbags uit auto’s zijn ontvreemd; de politie kon dat niet bevestigen.

Volgens een woordvoerder van de politie vindt airbagdiefstal op steeds grotere schaal plaats. Opsporing van de inbrekers is lastig, mede omdat ze doorgaans in meerdere regio’s opereren. Uit berichtgeving over deze auto-inbraken blijkt dat airbags nogal eens te koop worden aangeboden op internet.

De Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit stelt dat momenteel sprake is van een exploderende groei van diefstal van airbags en navigatiesystemen en pleit bij autofabrikanten om het stelen van vooral airbags te bemoeilijken.

De politie adviseert om altijd aangifte te doen van diefstal. Bij het onderzoek wordt nadrukkelijk gekeken naar het aanbieden van mogelijk gestolen airbags op internet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

040Fit Toverboom Beleef Boxtel Tiga Geld en Makelaardij Huidtherapie Zwanenberg adviesgroep Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Olieenzo Kindertuin Natasja fashion SNS Bank Koppelmans Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Rijschool Dolman