RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:18:37    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 29 augustus 2012 15:08 uur, laatst gewijzigd op 29 augustus 2012 15:09 uur

Aggemarvanhuisaf Band speelt

Aggemarvanhuisaf Band speelt

Onder de dertig dweilorkesten en tien sambabands die zondag 2 september optreden tijdens een festival in Hoogeloon, bevindt zich ook De Aggemarvanhuisaf Band uit Boxtel. Supporters die het feestorkest willen vergezellen kunnen voor vijf euro met de bus meereizen.

De touringcar vertrekt zondag om 10.30 uur bij repetitielokaal De Dishoek op het terrein van huize De La Salle. Na de prijsuitreiking (rond 19.00 uur) keert het muziekgezelschap, dat eerder dit jaar het vijftigjarig bestaan vierde met onder meer een cd-presentatie en een reünieconcert, weer huiswaarts. Aanmelden kan via aggemarvanhuisafband@hotmail.com.

De muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band hebben een druk seizoen voor de boeg. Dat begint donderdag 30 augustus met de opluistering van het Coöperatief Initiatief van de Rabobank. Het optreden in Den Dungen is alleen toegankelijk voor leden van de bank. Zaterdag 8 september zorgt de muziekkapel van Boxtel's Harmonie voor de muzikale omlijsting van de officiële opening van een complex voor mensen met een beperking door Cello-voorzitter Frank van Beers, die tot voor kort burgemeester van Boxtel was. Het complex staat in de Haarense nieuwbouwwijk Wijngaert.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij