09:33:46    maandag, 17 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 29 augustus 2012 15:08 uur, laatst gewijzigd op 29 augustus 2012 15:09 uur

Aggemarvanhuisaf Band speelt

Aggemarvanhuisaf Band speelt

Onder de dertig dweilorkesten en tien sambabands die zondag 2 september optreden tijdens een festival in Hoogeloon, bevindt zich ook De Aggemarvanhuisaf Band uit Boxtel. Supporters die het feestorkest willen vergezellen kunnen voor vijf euro met de bus meereizen.

De touringcar vertrekt zondag om 10.30 uur bij repetitielokaal De Dishoek op het terrein van huize De La Salle. Na de prijsuitreiking (rond 19.00 uur) keert het muziekgezelschap, dat eerder dit jaar het vijftigjarig bestaan vierde met onder meer een cd-presentatie en een reünieconcert, weer huiswaarts. Aanmelden kan via aggemarvanhuisafband@hotmail.com.

De muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band hebben een druk seizoen voor de boeg. Dat begint donderdag 30 augustus met de opluistering van het Coöperatief Initiatief van de Rabobank. Het optreden in Den Dungen is alleen toegankelijk voor leden van de bank. Zaterdag 8 september zorgt de muziekkapel van Boxtel's Harmonie voor de muzikale omlijsting van de officiële opening van een complex voor mensen met een beperking door Cello-voorzitter Frank van Beers, die tot voor kort burgemeester van Boxtel was. Het complex staat in de Haarense nieuwbouwwijk Wijngaert.

Advertenties