RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:06:54    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 04 januari 2012 10:45 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2012 11:01 uur

Aggemarvanhuisaf Band presenteert jubileum-cd

Aggemarvanhuisaf Band presenteert jubileum-cd

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers complimenteert De Aggemarvanhuisaf Band tijdens de muzikale opluistering van de voetbalderby tussen ODC en Boxtel die begin december werd gespeeld in sportpark Molenwijk. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Vijftig jaar geleden formeerde een groep muzikanten van Boxtel’s Harmonie een blaaskapel. Veertig jaar maakte die onder de naam Die Zwetschgenbub’n furore, maar inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat de formatie zich omdoopte tot De Aggemarvanhuisaf Band, die veelal optreedt als dweilorkest. Het gouden jubileumjaar start zaterdag 7 januari met een nieuwjaarsbal waar ook een cd wordt gepresenteerd.

Tijdens het nieuwjaarsbal in grand café Rembrandt klinkt vanaf 21.00 uur een uitgebreid amusementsrepertoire, waarvoor het orkest zich transformeert tot een heuse bigband. Vocale inbreng is er zowel van Kees Berkelmans en zijn dochter Tessa als van Gerlof Trommelen. Zij brengen nummers ten gehore van onder meer Michael Bublé, Amy Winehouse, Tina Turner en Etta James.

De jubileum-cd die zaterdagavond wordt gepresenteerd is vanaf dan te koop voor 10 euro. Kaarten voor het Nieuwjaarsbal van De Aggemarvanhuisaf Band kosten vijf euro en zijn te koop bij grand café Rembrandt of te bestellen via telefoonnummer (0411) 68 53 31. Mensen die vóór 6 januari de meest originele nieuwjaarswens achterlaten op www.facebook.com/aggemarvanhuisafband maken kans op twee vrijkaarten.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Beleef Boxtel Olieenzo Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij