17:47:30    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 10 mei 2012 14:59 uur, laatst gewijzigd op 10 mei 2012 15:46 uur

Afscheid van baby Sterre

Afscheid van baby Sterre

Op de foto: Op de plaats waar Sterre werd gevonden, werden na de vondst bloemen neergelegd. (Foto: Gerard Schalkx).

Het baby'tje dat zondag 22 april dood werd gevonden aan de Laarakkerweg in Liempde, krijgt de naam Sterre van de Laarakker. Burgemeester Frank van Beers gaat aangifte doen van de geboorte en het overlijden van het meisje.

De naam Sterre van de Laarakker verwijst naar de plaats waar ze werd gevonden én het tijdstip. ,,Sterre is in alle vroegte, toen de sterren aan de hemel stonden, gevonden. Ook hopen we dat ze in de hemel als ster een mooi plaatsje heeft gevonden”, aldus burgemeester Van Beers.

De politie Brabant-Noord doet met 25 rechercheurs onderzoek naar de zaak. Tot op heden zijn er nog geen nabestaanden gevonden. De gemeente Boxtel zorgt ervoor dat Sterre een gemeentelijke uitvaart op de begraafplaats Munsel krijgt. Medewerkers van de gemeente en politie die nauw betrokken zijn bij het onderzoek zullen bij de uitvaart aanwezig zijn. Een exacte datum en tijd is nog niet bekend.

In de uitzending van televisieprogramma Bureau Brabant wordt maandag 14 mei aandacht besteed aan de vondst van Sterre. Het programma is vanaf 18.15 uur te zien op Omroep Brabant.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 10 mei.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geerts advies Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Beleef Boxtel Filipe TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support