00:12:15    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 juli 2014 17:49 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2014 17:51 uur

Afscheid van De Speelman

Afscheid van De Speelman

Op de foto: Van links naar rechts: Jari, Alexander, Nicole, Mamadou en Natasja namen gisteren op feestelijke wijze afscheid van De Speelman. (Foto: Annelieke van der Linden).

Ondanks het slechte weer ging het jaarlijkse gala van de Boxtelse ZMLK-school De Speelman aan De Tijvert woensdagochtend gewoon door. Mamadou (18), Jari (18), Natasja (19), Nicole (19) en Alexander (20) namen afscheid van de school; ze werden door chauffeurs in sportieve auto’s rondgereden. Vervolgens vond een feestelijk moment plaats in de aula.

De vijf leerlingen waren overdonderd door alle aandacht die ze kregen. Langs de kant van de weg stonden familieleden, vrienden, kennissen en leerlingen van de Molenwijkschool, zij juichten, zwaaiden en applaudisseerden als het vijftal in de sportieve auto’s voorbijkwam.

Mamadou zat acht jaar op De Speelman en gaat aan de slag bij restaurant De Gereghthof in Vught. Jari ging 10,5 jaar naar school en werkt inmiddels bij dinercafé Knus. Natasja gaat aan de slag bij de WSD-groep in Boxtel; zij zat tien jaar op De Speelman. Alexander is inmiddels aan het werk bij eetcafé Brownies & Downies in Oisterwijk en ging vijf jaar naar de Boxtelse school. Nicole verlaat De Speelman na dertien jaar; zij gaat aan de slag bij verkooppunt De Werf aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Remax-optimus Toverboom Olieenzo Filipe Podium Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro EmielTechniek