RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:50:00    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 26 september 2011 12:59 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2011 13:06 uur

Afscheid Delmée bij Oranje-Zwart

Afscheid Delmée bij Oranje-Zwart

Op de foto: Jeroen Delmée neemt 4 oktober afscheid als actief hockeyer met een uitzwaaiduel op het terrein van zijn laatste club Oranje Zwart in Eindhoven. (Archieffoto: Peter de Koning).

Hockeyboegbeeld Jeroen Delmée wordt dinsdag 4 oktober vanaf 20.00 uur op het terrein van Oranje Zwart uit Eindhoven, de laatste club waar de oud-Boxtelaar actief was, officieel uitgezwaaid als speler. Dat gebeurt met een afscheidswedstrijd. De toegang is gratis.

Het uitzwaaiduel gaat tussen een selectie die is samengesteld door Delmeé en een team dat is vorm gegeven door Boxtelaar Piet-Hein Geeris, oud-speler van de Boxtelse hockeyclub MEP en Oranje Zwart en voormalig Oranje-international.

Delmée, die zijn indrukwekkende sportieve carrière ook begon bij MEP, stopte afgelopen zomer na twintig jaar tophockey als actief speler bij Oranje Zwart. De voormalige recordinternational (401 interlands) en winnaar van onder meer twee Olympische gouden medailles werkt momenteel als assistent-bondscoach van het Belgische mannenteam, trainer van Jong België en hoofdcoach van hockeyclub Braxgata uit het Belgische Boom.

Alle leden van MEP zijn welkom bij het afscheidsduel van Delmée in Eindhoven. Meer informatie hierover is te vinden op www.mhcmep.nl.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro