22:31:12    dinsdag, 25 juni 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 september 2011 09:08 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2011 09:18 uur

Advocaat wint Starterstrofee

Advocaat wint Starterstrofee

Op de foto: Jos van der Wijst. (Foto: Advocatenkantoor Bogaerts & Groenen, Boxtel).

Jos van der Wijst van het Boxtelse advocatenkantoor Bogaerts & Groenen, heeft donderdag in kasteel Maurick te Vught de tweede Brabantse Starterstrofee gewonnen. De in ’s-Hertogenbosch wonende advocaat heeft een netwerk opgericht waarin veertien Europese incassoadvocaten samenwerken.

De verkiezing werd georganiseerd door de vier sociëteiten van jonge ondernemers in Brabant. Van der Wijst vertegenwoordigde de Jonge Ondernemerssociëteit uit zijn woonplaats met zijn stichting Debt Collection Lawyers Alliance (DCLA). Daarmee wil hij met name het midden- en kleinbedrijf van dienst zijn.

De prijsuitreiking werd verricht door gedeputeerde Bert Pauli van de provincie Noord-Brabant. Als voorzitter van de jury uit noemde Pauli het concept van Van der Wijst vernieuwend en gedegen en helemaal passend binnen de steeds meer internationaal gerichte economie.

De 44-jarige Van der Wijst is lid van de maatschap van Bogaerts & Groenen. Naast incassorecht is hij onder meer gespecialiseerd in verbintenissen, ondernemingsrecht en Europees mededingings- en merkenrecht.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Olieenzo