RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:42:29    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 23 februari 2013 10:04 uur, laatst gewijzigd op 23 februari 2013 21:12 uur

Ad en Roy druk met daten in 'Liemt'

Ad en Roy druk met daten in \'Liemt\'

Op de foto: De Liempdse vrijgezel en deelnemer aan het nieuwe BNN-programma 'Stop in the name of love' Roy Peijnenburg bracht vrijdag met vier stadse meiden een bezoek aan de klompenmakerij van Ad Traa. (Foto: Gerard Schalkx).

De Liempdse vrijgezellen Ad Schelle en Roy Peijnenburg hebben het er maar druk mee. De (speed)dates met de dertien stadse meiden voor het nieuwe BNN-televisieprogramma 'Stop in the name of Love' zijn in volle gang. Zaterdag werden verschillende locaties in Liempde bezocht door het tweetal en 'hun' dames.

Van de dertien vrouwen kozen er vrijdagochtend zes voor een speeddate met Schelle en zeven voor een afspraakje met Peijnenburg. De opnameploeg van BNN trok met de twee Liempdenaren en de dames in de loop van de dag onder meer naar gasterij De Punder, beugelbaan De Klöskes en de klompenmakerij van Ad Traa (zie foto). Tijdens een gezellige stapavond in De Punder werd onder aanvoering van Peijnenburg en Schelle de polonaise ingezet, waarbij ook de meiden uit de grote stad zich niet onbetuigd lieten.

Zaterdag stonden opnieuw verschillende activiteiten op het programma, waarbij Schelle en Peijnenburg de gelegenheid kegen om de vrouwen nog beter te leren kennen. Zo werd onder meer een tochtje gemaakt op de bakfiets en mochten de deelnemers zich uitleven tijdens een potje kruisboogschieten. Daarnaast werd ook een bezoekje gebracht aan een kampeerboerderij en pannenkoekenhuis 't Struifhuis aan het Raadhuisplein.  

Zondagochtend zal blijken of er dames achterblijven in Liempde of dat ze hun liefdesgeluk in een ander dorp hopen te vinden.  

     

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Huidtherapie Olieenzo Proef Culinair