RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:09:49    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 19 juni 2013 09:46 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2013 16:56 uur

Activiteitenweekend in Geitenwei

Activiteitenweekend in Geitenwei

Rondom de geitenwei in de wijk Selissen vindt zaterdag 22 en zondag 23 juni een activiteitenweekeinde plaats. Zo is er een kindermarkt, optreden van een troubadour en een open podium.

Het tweedaagse evenement start zaterdag om 11.00 uur met een braderie. Rondom de geitenwei staan dertig kramen. Ook kunnen kinderen hun spullen op een meegebracht kleedje uitstallen en verkopen. Die dag is ook een loterij, springkussen, popcorn- en suikersprinkraam en kinderen kunnen zich laten schminken. Troubadour Lucas Flint uit Tilburg maakt die dag muziek. Tenslotte kunnen bezoekers zich laten informeren over alle activiteiten van de geitenwei en de dieren bewonderen.

Zondag 23 juni wordt om 12.00 uur gestart met een open podium waar iedereen zijn kunsten kan vertonen op het gebied van bijvoorbeeld zingen, dansen, goochelen en playbacken. Ook worden demonstraties verzorgd door organisaties, zoals de Boxtelse politiehondenvereniging ’Wacht u voor de hond’. Zowel zaterdag als zondag duurt de activiteitenmiddag tot 17.00 uur. Toegang tot het activiteitenweekeinde is gratis. Voor de huur van een kraam wordt een bijdrage gevraagd. Ook kunnen mensen zich aanmelden voor het open podium via e-mailadres geitenweiboxtel@hotmail.com. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg