11:51:06    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 19 juni 2013 09:46 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2013 16:56 uur

Activiteitenweekend in Geitenwei

Activiteitenweekend in Geitenwei

Rondom de geitenwei in de wijk Selissen vindt zaterdag 22 en zondag 23 juni een activiteitenweekeinde plaats. Zo is er een kindermarkt, optreden van een troubadour en een open podium.

Het tweedaagse evenement start zaterdag om 11.00 uur met een braderie. Rondom de geitenwei staan dertig kramen. Ook kunnen kinderen hun spullen op een meegebracht kleedje uitstallen en verkopen. Die dag is ook een loterij, springkussen, popcorn- en suikersprinkraam en kinderen kunnen zich laten schminken. Troubadour Lucas Flint uit Tilburg maakt die dag muziek. Tenslotte kunnen bezoekers zich laten informeren over alle activiteiten van de geitenwei en de dieren bewonderen.

Zondag 23 juni wordt om 12.00 uur gestart met een open podium waar iedereen zijn kunsten kan vertonen op het gebied van bijvoorbeeld zingen, dansen, goochelen en playbacken. Ook worden demonstraties verzorgd door organisaties, zoals de Boxtelse politiehondenvereniging ’Wacht u voor de hond’. Zowel zaterdag als zondag duurt de activiteitenmiddag tot 17.00 uur. Toegang tot het activiteitenweekeinde is gratis. Voor de huur van een kraam wordt een bijdrage gevraagd. Ook kunnen mensen zich aanmelden voor het open podium via e-mailadres geitenweiboxtel@hotmail.com. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Doornmalen electro Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Olieenzo