15:25:37    maandag, 17 juni 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 november 2013 16:33 uur, laatst gewijzigd op 22 november 2013 16:33 uur

Acting The Maggot op herhaling

Acting The Maggot op herhaling

Op de foto: Acting The Maggot gaat op herhaling! Na een succesvolle eerste editie in Podium Boxtel is de formatie in januari te zien in De Rots. (Foto: Peter de Koning).

De muzikale theatershow The Rocky Road to Dublin van de formatie Acting The Maggot gaat donderdag 30 januari op herhaling in gemeenschapshuis De Rots. In september gaf de Boxtelse groep een eenmalig optreden in Podium Boxtel, maar heeft op veler verzoek besloten tóch nog een concert te geven.

The Rocky Road to Dublin was een doorslaand succes. Bezoekers waren onder de indruk van de vertolking van folksongs en bekende meezingers. Acting The Maggot is opgericht door Maarten de Gans en Rogier Peerlings, die samen het duo Rutger & Die Rooie vormen. De band wordt aangevuld met Daniëlle van Berkom, Geert Hendrikx en Tom van Aarle. De formatie belooft ook deze keer weer een afwisselende muzikale avond.

Kaarten kosten zestien euro en zijn verkrijgbaar bij eetcafé De Kerk (Oude Kerkstraat 10) en bij Ring & Go (Rechterstraat 3) of online via www.actingthemaggot.nl

 

Advertenties