10:22:38    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 14 oktober 2012 12:00 uur, laatst gewijzigd op 14 oktober 2012 12:02 uur

Actie voor Serious Request

Actie voor Serious Request

Op de foto: DesdeKunst is een van de muziekgroepen die optreedt tijdens de Boxtelse benefietavond voor 3FM Serious Request. Donderdag presenteerde de muziekgroep haar cd 'Rond de Dommel'. (Foto: Gerard Schalkx).

Na een succesvolle presentatie de cd 'Rond de Dommel' door muziekgroep DesdeKunst, afgelopen donderdag in Podium Boxtel, lanceert Stichting BoeL alweer haar volgende initiatief. Een benefietconcert voor 3FM Serious Request.

Zaterdag 22 december vindt in zaal De Comsche Hoeve een muziekavond plaats waar lokale artiesten van zich laten horen. Er wordt ook een cd gemaakt. Bestuurslid René Cijffers van BoeL maakte het initiatief zondag via Facebook bekend. Hij meldt dat de volgende artiesten zullen optreden: De Dorini's, One Two Trio, Patrick Hendriks, DesdeKunst, Fahrenheit Twins, Wij zijn Wim Kuipers, Heaven Amigo, Jordy van den Boer, Marit van Gils, Mateus en Barfoot Trilbies. Maar Cijffers verwacht nog meer optredens aan te kunnen kondigen.

Samen met Het Rode Kruis vraagt 3FM Serious Request dit jaar aandacht voor de allerkleinsten. Elk jaar sterven wereld 5,5 miljoen baby’s als gevolg van gebrek aan medische zorg en begeleiding. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie deejays van 3FM zich zes dagen lang op in een studio zonder te eten.

Het zogeheten Glazen Huis staat dit jaar in Enschede. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Vorig jaar bracht de actie ruim 8,5 miljoen euro op. Een jaar eerder was de opbrengst 7,1 miljoen euro; de Liempdse actie rondom het Gázen Huis trok daarbij lokaal veel aandacht en resulteerde in 32.000 euro.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Alfa Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Geld en Makelaardij Remax-optimus Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom buisman optiek Podium Boxtel TopSlank Olieenzo