RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:07:52    woensdag, 16 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 01 maart 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2014 08:43 uur

Acteur Lars Jennissen in Zapp Live

Acteur Lars Jennissen in Zapp Live

De bekende jeugdfilm Alles Mag, waarin Lars Jennissen uit Liempde de hoofdrol speelt, is geselecteerd voor het Toronto International Film Festival, kortweg TIFF. Het festival wordt van 8 tot en met 21 april gehouden in de Canadese miljoenenstad. Zaterdag is de film op tv en is Lars te gast in Zapp Live.

Alles Mag is gaat over de twaalfjarige Tygo die gek is op carnaval. Zijn vader gaat vreemd, waardoor Tygo en zijn moeder verhuizen naar Amsterdam. De jongen trommelt in een orkest, maar heeft eigenlijk een andere droom: bij de majorettes gaan. De film speelt zich af in Sint-Oedenrode, Amsterdam en Zaandam.

Lars acteerde in veel vrolijke en grappige scènes en kreeg het zelfs voor elkaar op commando tranen te produceren in een verdrietig gedeelte van de film. ,,Eerst moest ik zelf proberen te huilen en als het niet zou lukken, kreeg ik spul waarvan mijn ogen gingen tranen. Maar het lukte me!”, zo vertelde hij vorig jaar in Brabants Centrum.

In Toronto dingt Alles Mag mee naar de TIFF Kids Adult Jury Award in de categorie Best Short Film. Omdat de film zich afspeelt tijdens carvanal, wordt deze zaterdag 1 maart om 17.00 uur herhaald op Nederland 3. Hoofdrolspeler Lars is die dag ook te gast bij het populaire jeugdprogramma Zapp Live. (Foto: Albert Stolwijk).

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie SNS Bank Olieenzo Doornmalen electro