RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:47:20    zaterdag, 22 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Dinsdag, 06 augustus 2013 21:16 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 21:17 uur

Aanschuiven voor kermisloterij

Aanschuiven voor kermisloterij

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg reikt de prijzen uit van de Liempdse kermisloterij. (Foto: Gerard Schalkx).

Kermiswethouder Willie van de Langenberg heeft dinsdagavond in Liempde de traditionele trekking van de kermisloterij verricht. Honderden inwoners hadden zich bij het oude raadhuis verzameld en hoopten op een van de prijzen die door de kermisexploitanten ter beschikking waren gesteld.

De kermisloterij is een lokkertje voor het volksfeest; iedereen die over een of meerdere loten beschikt dient bij de trekking aanwezig te zijn. En dat was ook dinsdag het geval; alle prijzen konden door wethouder Van de Langenberg aan de winnaars worden uitgereikt.

De hoofdprijs, een stereo- en iPod-set, werd gewonnen door Jop Schellekens uit Liempde. Michelle Vullings uit Boxtel en de familie Broeren uit Liempde wonnen een bluetooth stereoset. Hij kreeg de prijs uit handen van wethouder Van de Langenberg en Lisa, dochter van kermisambtenaar Richard Schuurs die ook de trekking succesvol verrichtte.

De andere prijzen, varierend van een zak oliebollen tot speelgoed en elektronica, gingen naar E. Smits, E, Rutten, familie Broeren (2x), J. Termeer, familie Verkuijlen, familie Van den Oetelaar (2x), H. van den Bogaert, M. Strik, familie Van Dijk, familie Tuhumuru (2x), A. van Laarhoven, familie Van Kollenburg, R. van Dongen en de familie Spiersma. Al deze winnaars zijn afkomstig uit Liempde en hebben hun prijs in ontvangst genomen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Rijschool Dolman Koppelmans Beleef Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Olieenzo Tiga Natasja fashion Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Zwanenberg adviesgroep Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Huidtherapie Geerts advies Café zaal Kloosterzicht 040Fit