23:45:06    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 juli 2014 17:19 uur, laatst gewijzigd op 30 juli 2014 17:21 uur

Aanpassing kruispunt Den Eijngel

Aanpassing kruispunt Den Eijngel

De gemeente Boxtel gaat dit jaar aan de slag met aanpassing van de kruising van de Mijlstraat met de straten Koevoortseweg en Lennisheuvel, ter hoogte van monument Den Eijngel. Vanwege Natuurexperience Lennisheuvel, een project dat onder meer een wandelroute door het dorp omvat, wordt een toename van wandelaars in Lennisheuvel verwacht, waardoor aanpassingen van verkeerspunten nodig zijn.

De gemeente Boxtel heeft twee bijeenkomsten voor omwonenden gehouden in Lennisheuvel en een onderzoeksbureau naar het kruispunt laten kijken. ,,Vervolgens is een plan van aanpak opgesteld”, laat wethouder Peter van de Wiel weten. ,,Zo komt er onder meer een punaise, een verhoging in het wegdek, op het kruispunt te liggen. Ook plaatsen we verlichting.” De herinrichting wordt gefinancierd door het zogenaamde Stimuleringskader Groen-Blauwe Diensten en zal na de zomervakantie van start gaan.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 31 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Geld en Makelaardij Olieenzo TopSlank buisman optiek Filipe Doornmalen electro Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies Huidtherapie Podium Boxtel