RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:38:28    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 14 september 2013 14:54 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2013 13:39 uur

Aanpak Breukelsestraat op schema

Aanpak Breukelsestraat op schema

Op de foto: Zicht op de werkzaamheden in de Breukelsestraat. De kruising met de Pastoor Erasstraat is sinds vrijdag gedeeltelijk afgesloten. (Foto: Marc Cleutjens).

De werkzaamheden voor de reconstructie en rioolvervanging in de Breukelsestraat liggen volgens de gemeente Boxtel goed op schema. Op het gedeelte van de Baroniestraat tot en met de Pastoor Erasstraat werd vrijdag gestart met de werkzaamheden op de kruising Pastoor Erasstraat. De werkzaamheden duren ongeveer een week.

Vrijdag werd ook een omleidingsroute aangebracht. De aannemer begint maandag 16 september met het opbreken van de verharding op de kruising Breukelsestraat/Pastoor Erasstraat. Dit is nodig om het gescheiden rioolstelsel door te leggen naar de overzijde van de kruising. In dezelfde week worden de kantopsluitingen, bestratingen en asfaltverharding hersteld. De kruising gaat naar verwachting op vrijdag 20 september weer open voor doorgaand verkeer.

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden is de kruising afgesloten voor verkeer komende vanuit de Parallelweg Noord (station) en de Breukelsestraat (centrum) in de richting van de Baroniestraat. Dit verkeer wordt omgeleid via de Stationsstraat en de Prins Bernhardstraat. Er blijft wel een rijstrook beschikbaar voor verkeer vanuit de Baroniestraat naar de Breukelsestraat, zodat het station en het centrum vanuit het noorden bereikbaar zijn.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Doornmalen electro Beleef Boxtel Olieenzo Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel