08:42:24    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 september 2014 08:48 uur, laatst gewijzigd op 12 september 2014 08:53 uur

Aanleg parkeerplaats ODC gestart

Aanleg parkeerplaats ODC gestart

De aanleg van een openbare parkeerplaats bij sportpark Wagenaars van voetbalclub ODC is deze week van start gegaan. Aan het Essche Heike wordt door een aannemer gewerkt aan de inrichting van het terrein.

De aanleg van het parkeerterrein vormt de afronding van enkele jaren renoveren en vernieuwen in en om het sportpark. ODC beschikt inmiddels over twee kunstgrasvelden, een nieuw clubhuis, moderne kleedlokalen en een (bijna voltooide) fietsenstalling.

Het parkeerterrein wordt ingericht aan het Essche Heike, waar een eenrichtingsstraatje komt te liggen met aan weerszijden parkeervakken. Het terrein komt te liggen op de plek van de vroegere fietsenstalling en het inmiddels gesloopte clubhuis.

De verwachting is dat de werkzaamheden nog enkele weken in beslag zullen nemen. De parkeerplaats krijgt een openbaar karakter; ook bezoekers van wandelpark Molenwijk mogen er parkeren. (Foto: Marc Cleutjens)

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij