06:27:32    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 augustus 2014 14:13 uur, laatst gewijzigd op 19 augustus 2014 14:15 uur

Aanhoudingen voor drugshandel

Aanhoudingen voor drugshandel

De politie heeft maandag rond 23.30 uur twee mannen aangehouden in de Croonpassage. Een van de mannen - een 27-jarige Boxtelaar - wordt verdacht van het dealen in drugs.

Een ooggetuige maakte melding van vermoedelijke drugshandel nabij de Croonpassage waarbij ook een signalement van de dealer werd doorgegeven. Toen de politie aankwam, stonden er twee mannen met elkaar te praten waarvan er een voldeed aan het signalement. De 27-jarige verdachte en de 18-jarige man waarmee hij stond te praten, werkten niet mee en gaven ontwijkende antwoorden.

De politie rook een sterke henneplucht en vroeg de mannen hun zakken leeg te maken. Toen daarop geen gehoor werd gegeven zijn beide mannen aangehouden. Ze bleken uiteindelijk vijftien zakjes hennep en twee zakjes met daarin pillen bij zich te hebben. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel