00:31:59    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 27 februari 2012 15:04 uur, laatst gewijzigd op 27 februari 2012 15:30 uur

Aanhouding na beroving Liempde

Aanhouding na beroving Liempde

De politie heeft maandag om 06.30 uur een 33-jarige inwoner uit Liempde aangehouden. De man wordt verdacht van de beroving op een 54-jarige Liempdenaar. De politie houdt rekening met meerdere daders en zet het onderzoek voort.

Het slachtoffer werd woensdag 11 januari rond 08.00 uur op de Herscheweg in Liempde van zijn portemonnee met inhoud beroofd. Opvallend is dat hij veel 2-euromunten bij zich had. De Liempdenaar werd hard geslagen met een voorwerp waardoor hij het bewustzijn verloor. Hij liep daardoor een hoofdwond op. Getuigen hebben hem geholpen.

De man heeft aangifte gedaan van meerdere daders. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Ook is in de uitzendingen van Bureau Brabant en Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze beroving. De naam van de nu aangehouden verdachte kwam tijdens het onderzoek naar voren. Hij is na zijn aanhouding naar het bureau gebracht en zit vast voor verhoor. De politie sluit meerdere arrestaties niet uit.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Filipe Beleef Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Huidtherapie Remax-optimus Toverboom Meubelmakerijdenberg Alfa Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo