20:32:17    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 17 december 2012 11:38 uur, laatst gewijzigd op 17 december 2012 11:53 uur

Aanbod Sint-Joseph op Vind je Plek

Aanbod Sint-Joseph op Vind je Plek

Op de foto: Een aantal koopwoningen uit het nieuwbouwproject aan de Baanderherenweg is sinds maandag ook te vinden op www.vindjeplek.nl.

Woonstichting Sint-Joseph biedt naast huurhuizen ook regelmatig woningen te koop aan. Vanaf maandag kan iedereen het koopaanbod vinden op de website www.vindjeplek.nl.

Op de website Vind je Plek is niet alleen het aanbod in Boxtel te vinden, maar ook de woningen die te koop staan via andere wooncorporaties in de regio. Het gaat om woningen uit nieuwbouwprojecten, maar ook huizen in de bestaande bouw. 

Bezoekers kunnen een zoekprofiel samenstellen op basis van de gewenste prijsklasse, oppervlakte, aantal kamers en woonplaats. Er komt dan vanzelf een melding als er een woning aan dit profiel voldoet. Het aanbod verschijnt niet meer op de website van Sint-Joseph, maar is nog wel via de website www.funda.nl te bekijken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Olieenzo Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Geld en Makelaardij