06:17:46    dinsdag, 12 november 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 13 november 2014 19:14 uur, laatst gewijzigd op 13 november 2014 19:16 uur

AV Marvel organiseert receptie

AV Marvel organiseert receptie

Op de foto: Vanwege het vijftigjarig jubileum van AV Marvel werden dit jaar extra activiteiten georganiseerd, zoals een zeskamp voor de jeugd. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse atletiekvereniging Marvel bestond op 18 april van dit jaar exact vijftig jaar. In juni heeft Marvel dit jubileum al gestalte gegeven door een feestweekend voor alle leden en de zeer speciale Kampinaloop, een trimloop door natuurgebied De Kampina waarvoor de gemeente Boxtel en de vereniging Natuurmonumenten een éénmalige vergunning hebben gegeven. Het jubileumjaar wordt zaterdag 15 november om 17.00 uur afgesloten met een receptie.

De vereniging nodigt leden, oud-leden, vrijwilligers, begunstigers en andere geïnteresseerden uit om de felicitaties over te brengen op het bestuur en herinneringen aan het verleden op te halen.

Ongeveer 26 atleten zijn in april 1964 gestart op een grasveld aan het Essche Heike. De vierhonderd meter lange baan werd door de atleten zelf uitgezet. Begin jaren tachtig verhuisde Marvel naar de accommodatie op Munsel. De grasbaan had een rondbaan met betonbandjes. Alleen de lanen voor de estafette moesten met een kalkwagen uitgezet worden. Sinds 2002 beschikt de atletiekvereniging over een complete kunststofbaan. Op dit moment sporten 290 atleten bij de Boxtelse vereniging in verschillende trainingsgroepen. De club draait op de gebundelde krachten van ruim honderd vrijwilligers. Naast de wedstrijdatleten zijn het ook de recreanten die voor hun conditie en de gezelligheid komen sporten.

Het bestuur verwelkomt oud-leden en geïnteresseerden op 15 november om herinneringen op te halen tijdens de receptie in ons clubhuis op sportpark Den Wielakker. Voor meer informatie: www.avmarvel.nl

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Proef Culinair Olieenzo Doornmalen electro EmielTechniek