RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:23:30    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 05 april 2012 08:31 uur

A2 twee uur dicht na ongeval

Op de snelweg A2 ten hoogte van sportpark Den Wielakker in Boxtel zijn maandagavond twee gevonden gevallen. Een auto kwam door onbekende oorzaak in botsing met een ander voertuig. De snelweg werd twee uur afgesloten doordat er brokstukken en glasscherven op de weg lagen.

Hulpdiensten rukten met groot materieel uit richting de plaats van het ongeval. De snelweg werd direct na het ongeluk geheel afgesloten door brokstukken en glasscherven die op de weg terechtkwamen na het ongeval. De slachtoffers zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven.

Het verkeer liep door de afsluiting van de snelweg helemaal vast. Ook was de weg voor hulpdiensten moeilijk bereikbaar. Er wordt momenteel gewerkt aan de verbreding van de A2, waardoor er geen vluchtstrook beschikbaar was. Voertuigen werden bij Boxtel-Noord de snelweg afgestuurd om via diverse omleidingen door Boxtel weer verder te rijden naar de oprit van de snelweg bij Liempde.

Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd en de politie startte met een onderzoek. Nadat dit onderzoek was afgerond, konden de rijbanen worden vrijgemaakt. De snelweg is twee uur dicht geweest.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij SNS Bank Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht