RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:06:48    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 05 oktober 2012 11:40 uur, laatst gewijzigd op 05 oktober 2012 11:41 uur

A2 gaat lang weekend dicht

A2 gaat lang weekend dicht

Op de foto: Beeld van de asfalteringswerkzaamheden op de A2, enkele weken geleden. Ook komend weekend is de snelweg dicht, ditmaal richting Eindhoven. (Foto: Peter de Koning).

Rijkswaterstaat sluit een deel van de rijksweg A2 tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven komend weekeinde af voor alle verkeer. Vanwege asfalteringswerkzaamheden is de snelweg in zuidelijke richting afgesloten van vrijdag 5 oktober 21.00 uur tot maandag 8 oktober 06.00 uur.

De asfalteringswerkzaamheden houden verband met de verbreding van de A2 van twee naar drie rijstroken. Vorig weekeinde was de snelweg in noordelijke richting dicht. Rijkswaterstaat sluit de A2 af tussen de knooppunten Vught en Boxtel; ook tussenliggende op- en afritten zijn dicht. Zowel doorgaand als lokaal verkeer moet rekening houden met omleidingen en langere reistijden. Alle omleidingen worden aangegeven met gele borden.

Wie liever kiest voor de trein, kan zaterdag 6 en zondag 7 oktober een retourtje tweede klas kopen dat geldig is op het traject ’s-Hertogenbosch CS-Eindhoven CS en alle tussenliggende stations. De van AnaarBeter-treinkaartjes zijn te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop ’Acties/Evenementen’.

Later dit jaar volgen meer afsluitingen en stremmingen. In het weekeinde van 10 en 11 november is de A2 ’s nachts afgesloten van 21.00 tot 09.00 uur tussen Boxtel-Noord en Best-West.

Meer informatie over de werkzaamheden staat op www.vanAnaarBeter.nl. Bellen kan ook: 0800-8002 (gratis).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg SNS Bank Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel