01:58:18    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 05 oktober 2012 11:40 uur, laatst gewijzigd op 05 oktober 2012 11:41 uur

A2 gaat lang weekend dicht

A2 gaat lang weekend dicht

Op de foto: Beeld van de asfalteringswerkzaamheden op de A2, enkele weken geleden. Ook komend weekend is de snelweg dicht, ditmaal richting Eindhoven. (Foto: Peter de Koning).

Rijkswaterstaat sluit een deel van de rijksweg A2 tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven komend weekeinde af voor alle verkeer. Vanwege asfalteringswerkzaamheden is de snelweg in zuidelijke richting afgesloten van vrijdag 5 oktober 21.00 uur tot maandag 8 oktober 06.00 uur.

De asfalteringswerkzaamheden houden verband met de verbreding van de A2 van twee naar drie rijstroken. Vorig weekeinde was de snelweg in noordelijke richting dicht. Rijkswaterstaat sluit de A2 af tussen de knooppunten Vught en Boxtel; ook tussenliggende op- en afritten zijn dicht. Zowel doorgaand als lokaal verkeer moet rekening houden met omleidingen en langere reistijden. Alle omleidingen worden aangegeven met gele borden.

Wie liever kiest voor de trein, kan zaterdag 6 en zondag 7 oktober een retourtje tweede klas kopen dat geldig is op het traject ’s-Hertogenbosch CS-Eindhoven CS en alle tussenliggende stations. De van AnaarBeter-treinkaartjes zijn te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop ’Acties/Evenementen’.

Later dit jaar volgen meer afsluitingen en stremmingen. In het weekeinde van 10 en 11 november is de A2 ’s nachts afgesloten van 21.00 tot 09.00 uur tussen Boxtel-Noord en Best-West.

Meer informatie over de werkzaamheden staat op www.vanAnaarBeter.nl. Bellen kan ook: 0800-8002 (gratis).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Remax-optimus EmielTechniek Podium Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Toverboom Olieenzo Geerts advies