RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:08:21    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 07 september 2013 07:55 uur, laatst gewijzigd op 07 september 2013 07:59 uur

60 burgemeesters in Liempde

60 burgemeesters in Liempde

De gemeenten Schijndel en Sint-Oedenrode organiseerden vrijdag de jaarlijkse fietsdag voor burgemeesters, gemeentesecretarissen en hun aanhang. Deze sportieve bijeenkomst vindt jaarlijks in een andere gemeente plaats. Ook burgemeester Mark Buijs nam deel aan de fietstocht en kon de andere deelnemers kennis laten maken met de gemeente Boxtel. De pauze vond namelijk plaats bij café Het Wapen van Liempde.

57 burgemeesters en gemeentesecretarissen meldden zich aan voor de fietstocht. De ’gezelligheidsfietsers’ legden een tocht af van ongeveer dertig kilometer en voor de ’tourfietser’ was er een route van zestig kilometer uitgezet. ,,De route was voor ons een verrassing, maar het is erg leuk dat ik de andere deelnemers een stukje van de gemeente Boxtel kan laten zien”, aldus burgemeester Buijs, die woensdag ook al op de fiets stapte om kennis te maken met de Liempdse gemeenschap. ,,Het is erg gezellig en tijdens de tocht wissel je allerlei ervaringen in je eigen gemeente uit met andere burgemeesters.”

De middag eindigde met het Open Nederlands kampioenschap wielrennen voor burgemeesters en gemeentesecretarissen. 23 deelnemers streden om de titel. Joost van Oostrum, de burgemeester van Rhenen, ging net als vorig jaar met de titel naar huis. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro