18:13:26    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 20 februari 2013 11:32 uur, laatst gewijzigd op 20 februari 2013 11:40 uur

6 km haag in Het Groene Woud

6 km haag in Het Groene Woud

Op de foto: Wethouder Bart Claassen van de gemeente Schijndel (links) en Ger van den Oetelaar, voorzitter van de Streekrekening Het Groene Woud en hebben maandag 18 februari een haag aangeplant bij de familie Huizer in Schijndel.

Het doel van het project 'Gemengde hagen in Het Groene Woud' was om vijf kilometer haag over het gehele gebied te beplanten. Er is ruim zes kilometer gerealiseerd, waardoor aan deze ambitie ruim is voldaan.

48 bewoners in het buitengebied, afkomstig uit alle tien gemeenten in Het Groene Woud, meldden zich aan voor het project en kregen zaterdag 16 februari het plantmateriaal, bestaande uit 24.000 stuks in totaal, geleverd.

Tachtig procent van het plantmateriaal betaald met een bijdrage van Streekrekening Het Groene Woud. De overige kosten waren voor de rekening van de deelnemers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro buisman optiek Alfa Elan Bikes support Olieenzo Filipe