03:26:11    zaterdag, 04 april 2020
brabants centrum logo
Maandag, 09 september 2013 16:04 uur, laatst gewijzigd op 15 september 2013 17:41 uur

4dekunsten: atelierroute in Haaren

4dekunsten: atelierroute in Haaren

In de gemeente Haaren vindt op zaterdag 14 en zondag 15 september tussen 11.00 en 17.00 uur voor de derde keer een open atelierroute plaats. Onder de noemer 4dekunsten kunnen bezoekers op dertig adressen in Esch, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel allerlei kunstwerken bezichtigen.

Op dertig adressen nemen 66 professionele en amateurkunstenaars deel aan het evenement. Zij tonen kunstwerken uit verschillende disciplines. Zo zijn er schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, kalligrafiewerken, edelsmeedwerk, keramiek te zien en is er muziek en zang te horen. Kunstenaars Dionne van den Bijgaart, Esther van den Hoek, Mieke Tak, Ria Thiessen en José van Rijswijk vertegenwoordigen Esch. In de ateliers geven kunstenaars uitleg over hoe een werk tot stand komt en welke gereedschappen en materialen zij gebruiken. Ook worden verschillende demonstraties gegeven en er is een concert met zang en piano.

Alle deelnemende ateliers zijn te herkennen aan een rood met gele paraplu en oranje, gele en rode ballonnen. De routekaarten liggen bij de deelnemende ateliers. Meer informatie: www.4dekunsten.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Doornmalen electro Olieenzo Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Remax-optimus TopSlank buisman optiek Geld en Makelaardij