RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:47:44    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 01 mei 2011 17:12 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2011 22:06 uur

3.775 euro voor Villa Pardoes

3.775 euro voor Villa Pardoes

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg (midden) behoort bij de eerste groep deelnemers op de spinningfietsen in café ’t Geveltje. (Foto: Albert Stolwijk).

De 24-uurs spinningmarathon in café 't Geveltje heeft uiteindelijk 3.775 euro opgebracht. Het bedrag is gisteren door de uitbaters, Joop en Nan de Langen persoonlijk afgegeven in de verblijfsaccommodatie voor ernstig zieke kinderen bij de Efteling.

Dertig fietsers beklommen vanaf zaterdagmiddag vier uur de acht spinningfietsen die door sportschool HiPa belangeloos werden opgesteld in het café aan de Stationsstraat. Nadat de laatste deelnemers waren afgestapt, kwamen nog altijd bijdragen binnen voor de verblijfsaccommodatie voor ernstig zieke kinderen bij de Efteling.

,,Vorig jaar ging de opbrengst naar een hulpproject in het buitenland en hebben we de bijdrage naar boven afgerond op duizend euro. Villa Pardoes spreekt blijkbaar veel meer aan. De opbrengst is boven verwachting”, meldde uitbater Joop de Langen nadat de marathon was beëindigd. Op dat moment werd in het bijzijn van wethouder Willie van de Langenberg de voorlopige opbrengst bekendgemaakt, bijna 3.500 euro.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding