05:24:13    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 01 mei 2011 17:12 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2011 22:06 uur

3.775 euro voor Villa Pardoes

3.775 euro voor Villa Pardoes

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg (midden) behoort bij de eerste groep deelnemers op de spinningfietsen in café ’t Geveltje. (Foto: Albert Stolwijk).

De 24-uurs spinningmarathon in café 't Geveltje heeft uiteindelijk 3.775 euro opgebracht. Het bedrag is gisteren door de uitbaters, Joop en Nan de Langen persoonlijk afgegeven in de verblijfsaccommodatie voor ernstig zieke kinderen bij de Efteling.

Dertig fietsers beklommen vanaf zaterdagmiddag vier uur de acht spinningfietsen die door sportschool HiPa belangeloos werden opgesteld in het café aan de Stationsstraat. Nadat de laatste deelnemers waren afgestapt, kwamen nog altijd bijdragen binnen voor de verblijfsaccommodatie voor ernstig zieke kinderen bij de Efteling.

,,Vorig jaar ging de opbrengst naar een hulpproject in het buitenland en hebben we de bijdrage naar boven afgerond op duizend euro. Villa Pardoes spreekt blijkbaar veel meer aan. De opbrengst is boven verwachting”, meldde uitbater Joop de Langen nadat de marathon was beëindigd. Op dat moment werd in het bijzijn van wethouder Willie van de Langenberg de voorlopige opbrengst bekendgemaakt, bijna 3.500 euro.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Doornmalen electro Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie