RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:13:07    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 18 april 2012 11:13 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2012 14:58 uur

24 uur spinnen voor Villa Pardoes

24 uur spinnen voor Villa Pardoes

Op de foto: In 2011 gaf wethouder Willie van de Langenberg het startsein voor de spinningmarathon in 't Geveltje. Deze keer kruipt zijn collega Anton van Aert op het zadel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Zaterdag 28 april gaat in café ’t Geveltje aan de Stationsstraat in Boxtel voor het vierde jaar op rij een spinningmarathon van start. Gedurende 24 uur blijven tien spinningfietsen van HiPa Sports bezet. De actie is bedoeld om geld bijeen te brengen voor Villa Pardoes; vorig jaar werd hiervoor bijna 3.900 euro bijeen gebracht.

Onder de deelnemers aan de sportieve sponsoractie hebben zich drie mensen aangediend die het volledige etmaal op het zadel blijven, meldt uitbaatster Marianne de Lange van ’t Geveltje. Om 16.00 uur gaat de marathon zaterdag 28 april van start.

Wethouder Anton van Aert geeft het startsein en kruipt ook zelf op het zadel. Het sportieve evenement voor het goede doel wordt op zaterdagavond muzikaal opgevrolijkt met optredens van de zangtalenten Tim Schalkx en Sylvia, op zondagmiddag laten René Ulehaken en Gino zingend van zich horen.

Mensen die willen deelnemen aan de spinningmarathon en vooraf familie en vrienden warm willen maken om hiervoor een sponsorbijdrage beschikbaar te stellen kunnen zich aanmelden bij Joop de Lange, telefoon 06-23 20 39 78. Wie tijdens de marathon een uurtje mee wil doen, kan tegen betaling van minimaal vijf euro op een van de spinningfietsen klimmen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding