RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:21:54    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Zondag, 19 mei 2013 19:35 uur, laatst gewijzigd op 19 mei 2013 19:37 uur

130 kramen in Gemonde

130 kramen in Gemonde

Op de foto: Traditioneel wordt op Tweede Pinksterdag een grote jaarmarkt gehouden in Gemonde. (Foto: Albert Stolwijk).

In het centrum van Gemonde wordt op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei een grote braderie en vlooienmarkt gehouden met ruim 130 kramen en standplaatsen. De markt vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Het publiek kan tijdens het jaarlijkse evenement in Gemonde genieten van een groot aanbod van artikelen, attributen en objecten, waaronder nieuwe en gebruikte goederen en curiositeiten en daarnaast van vertier en etenswaren.

De plaatselijke voetbalvereniging Irene organiseert activiteiten voor zowel de jeugd als volwassenen zoals doel schieten en eendjes vissen. Midden op de jaarmarkt bevindt zich bij café De Schuif een groot terras, waar het publiek even kan uitrusten onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Er zijn terrasconcerten van de Gimmese Kapel en muziekkapel De Boomstèmkes. De entree voor personen boven 12 jaar is 1,50 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel SNS Bank Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geld en Makelaardij