De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk.
De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk. Foto: Sander van Gils.

58-jarige bewoner Hoogheem aangehouden na vondst dode vrouw

112

De 58-jarige bewoner van de Hoogheem-flat waar vannacht een dode vrouw werd aangetroffen, is later deze ochtend aangehouden door de politie. De identiteit van de vrouw is nog onbekend, evenals de doodsoorzaak.

De vrouw werd gevonden in het appartement van de 58-jarige Boxtelaar op de zevende verdieping van Hoogheem flat 4 (Schorpioen). Bewoners uit de omgeving die zich hadden aangemeld voor Hartslag.nu kregen rond twee uur ‘s nachts een melding om een persoon te reanimeren. Dat heeft niet meer mogen baten, want niet veel later vonden agenten de overleden vrouw. 

Het is onduidelijk wie het voorval heeft doorgegeven aan de hulpdiensten. In de nacht van dinsdag op woensdag is uitgebreid onderzoek gedaan in het appartement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 8 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 10 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 15 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 16 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 17 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46