De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk.
De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk. Foto: Sander van Gils.

58-jarige bewoner Hoogheem aangehouden na vondst dode vrouw

112

De 58-jarige bewoner van de Hoogheem-flat waar vannacht een dode vrouw werd aangetroffen, is later deze ochtend aangehouden door de politie. De identiteit van de vrouw is nog onbekend, evenals de doodsoorzaak.

De vrouw werd gevonden in het appartement van de 58-jarige Boxtelaar op de zevende verdieping van Hoogheem flat 4 (Schorpioen). Bewoners uit de omgeving die zich hadden aangemeld voor Hartslag.nu kregen rond twee uur ‘s nachts een melding om een persoon te reanimeren. Dat heeft niet meer mogen baten, want niet veel later vonden agenten de overleden vrouw. 

Het is onduidelijk wie het voorval heeft doorgegeven aan de hulpdiensten. In de nacht van dinsdag op woensdag is uitgebreid onderzoek gedaan in het appartement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 8 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 12 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 14 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 15 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59