De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk.
De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk. Foto: Sander van Gils.

Vrouw dood gevonden in Hoogheemflat Schorpioen

112

In een appartement op de zevende verdieping van Hoogheem flat 4 (Schorpioen) is vannacht een dode vrouw gevonden. Volgens de politie gaat het niet om de bewoonster. De exacte doodsoorzaak is niet bekend, het onderzoek is vanmorgen bij daglicht verder gegaan.

Bewoners uit de omgeving die zich hebben aangemeld voor Hartslag.nu kregen rond twee uur ‘s nachts een melding om een persoon te reanimeren. Dat heeft niet meer mogen baten, want niet veel later kwamen agenten ter plaatse en vonden de vrouw. Zij was toen al overleden. Het is onduidelijk wie het voorval heeft doorgegeven aan de hulpdiensten. In de nacht van dinsdag op woensdag is uitgebreid onderzoek gedaan in het appartement.

Over de doodsoorzaak van de vrouw staan nog alle opties open, zo laat de politie via berichtenplatform X (voorheen Twitter) weten. Ook de identiteit is nog niet bekend. Het lichaam is al uit de flat weggehaald en de woning is verzegeld. De recherche heeft het onderzoek vanmorgen overgenomen. 

Veel bewoners van de flat lagen nog op een oor en hebben niet veel meegekregen van het incident.

De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 9 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 13 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 15 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 16 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 16 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59