De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk.
De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk. Foto: Sander van Gils.

Vrouw dood gevonden in Hoogheemflat Schorpioen

112

In een appartement op de zevende verdieping van Hoogheem flat 4 (Schorpioen) is vannacht een dode vrouw gevonden. Volgens de politie gaat het niet om de bewoonster. De exacte doodsoorzaak is niet bekend, het onderzoek is vanmorgen bij daglicht verder gegaan.

Bewoners uit de omgeving die zich hebben aangemeld voor Hartslag.nu kregen rond twee uur ‘s nachts een melding om een persoon te reanimeren. Dat heeft niet meer mogen baten, want niet veel later kwamen agenten ter plaatse en vonden de vrouw. Zij was toen al overleden. Het is onduidelijk wie het voorval heeft doorgegeven aan de hulpdiensten. In de nacht van dinsdag op woensdag is uitgebreid onderzoek gedaan in het appartement.

Over de doodsoorzaak van de vrouw staan nog alle opties open, zo laat de politie via berichtenplatform X (voorheen Twitter) weten. Ook de identiteit is nog niet bekend. Het lichaam is al uit de flat weggehaald en de woning is verzegeld. De recherche heeft het onderzoek vanmorgen overgenomen. 

Veel bewoners van de flat lagen nog op een oor en hebben niet veel meegekregen van het incident.

De politie deed vannacht onderzoek in het appartement waar een dode vrouw werd gevonden. Over de doodsoorzaak is nog veel onduidelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 7 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 9 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 14 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 15 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 16 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46