Traumahelikopter landt op voetbalveld van RKSV Boxtel waarna de inzittende arts zich spoedde naar LTV Munsel voor een reanimatie.
Traumahelikopter landt op voetbalveld van RKSV Boxtel waarna de inzittende arts zich spoedde naar LTV Munsel voor een reanimatie. Foto: Sander van Gils.

112 Boxtel: Traumaheli landt op voetbalveld RKSV Boxtel

112

Een traumahelikopter trok gisteravond veel bekijks in de wijk Munsel. De piloot landde het toestel op een trainingsveld van RKSV Boxtel.

De hulpdiensten werden ingeschakeld voor een reanimatie bij de naburige tennisvereniging LTV Munsel aan De Voetboog. Naast de helikopter waren twee ambulances en diverse politie-eenheden ter plaatse. De patiënt werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat de gezondheidsstatus is van de persoon, is onbekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Adjunct-hoofdredacteur pol.jansen@brabantscentrum.nl

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 8 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 12 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 14 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 15 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59