Brandweer beoordeelt het gaslek in de Breukelsestraat en was op dit moment bezig het gebied af te zetten. Medewerkers van Delfta Fiber die de glasvezelkabels aanleggen, werden al gesommeerd afstand te nemen.
Brandweer beoordeelt het gaslek in de Breukelsestraat en was op dit moment bezig het gebied af te zetten. Medewerkers van Delfta Fiber die de glasvezelkabels aanleggen, werden al gesommeerd afstand te nemen. Foto: Pål Jansen.

Gaslek Breukelsestraat

112

Een deel van de Breukelsestraat is momenteel afgezet vanwege een gaslek. De brandweer heeft ter plekke een controle uitgevoerd. Inmiddels is een monteur van netbeheerder Enexis bezig met de reparatie. 

Telecomaanbieder Delta Fiber heeft een deel van de stoepen in de Breukelsestraat openliggen om daar kabels aan te kunnen leggen. Tijdens die werkzaamheden schuin tegenover bakkerij Van Doorn werd een gasleiding geraakt en is de brandweer ingeschakeld. Die heeft de weg afgezet en heeft de situatie beoordeeld. Nadat de medewerker van Enexis arriveerde, is de brandweer weer vertrokken.

*UPDATE 13.51 uur: van een daadwerkelijke lekkage zou volgens medewerkers ter plaatse geen sprake zijn. Een gasleiding raakte echter dusdanig beschadigd dat een reparatie nodig bleek. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Terugblik: Liempde draait warm voor Brabantse Oldtimerdag Cultuur 14 minuten geleden
Logo
Afbeelding
'Uit in eigen dorp? Er valt genoeg te beleven' Economie 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
8,1 miljoen houdt gemeente over, maar Boxtel blijft zuinig Gemeente Boxtel 3 uur geleden
Afbeelding
Golfers strijden om Boxtelse titel op baan Someren Sport 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
'Ik ben bang dat clubs De Braken de dupe worden van onderhandeling' Sport 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Broedermoord bij herhaling. Maar nooit opgepakt Human Interest 7 uur geleden
Afbeelding
Smeulbrandje bij A2 snel weer gedoofd 112 7 uur geleden
Afbeelding
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 9 uur geleden