RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:18:34    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 19 oktober 2012 08:48 uur, laatst gewijzigd op 19 oktober 2012 08:51 uur

105 reacties over burgemeester

105 reacties over burgemeester

Op de foto: Hans van Brummen (links) werd begin september benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Boxtel. Wie wordt zijn opvolger? (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De gemeente Boxtel benaderde de afgelopen weken de Boxtelse bevolking om te vragen aan welke eigenschappen de nieuwe burgemeester moet voldoen. 105 mensen reageerden op twintig stellingen over de nieuwe kandidaat.

56 inwoners zijn van mening dat de nieuwe burgemeester goed moet luisteren naar de behoeften van de inwoners van Boxtel. Ook op de stellingen 'De kandidaat is een doorzetter die enthousiasme en kracht uitstraalt, ook als het tegenzit' (53 reacties) en 'is op de hoogte van regionale en nationale ontwikkelingen en benut die kennis voor Boxtel' (45 reacties) werd positief gereageerd.

Ook kregen mensen gelegenheid losse opmerkingen te maken over de nieuwe burgemeester. Zo hoopt iemand op een 'burgemeester die het midden houdt tussen Jan van Homelen en Frank van Beers', een ander pleit ervoor dat dat de nieuwe kandidaat duurzaamheid prioriteit geeft en iemand heeft zelf al een kandidaat bedacht: voormalig partijleider van GroenLinks Jolande Sap.

Alle reacties worden verzameld en betrokken bij het opstellen van de profielschets. Op 8 november stelt de gemeenteraad de profielschets vast en kort daarna begint de sollicitatieprocedure.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geld en Makelaardij SNS Bank Doornmalen electro Beleef Boxtel Gemeente Boxtel