RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:49:39    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Zondag, 02 februari 2014 15:57 uur

100 turners op clubkampioenschap

100 turners op clubkampioenschap

Het was zondag druk in de sporthal aan de Europalaan in Boxtel. Daar organiseerde turnvereniging Tabitta zondag de clubkampioenschappen voor recreanten. Ongeveer honderd meisjes en jongens toonden aan hun vader, moeder, opa’s en oma’s wat ze de voorbije maanden geleerd hadden op turngebied.

Het programma bestond uit wedstrijden voor recreanten van 6 tot en met 8 jaar, 9 tot en met 11 jaar en deelnemers ouder dan 12 jaar. Tijdens de wedstrijden turnen de deelneemsters op vier toestellen: sprong (trampoline), brug (rekstok), balk en vloer. Bij iedere categorie werd per toestel een top drie gekozen die een extra medaille kregen. Tussendoor gaf de A-selectie van Tabitta een demonstratie in de zaal.

,,We hebben flink wat uitnodigingen uitgedeeld aan alle kinderen, dus we zijn blij met de grote opkomst”, laat trainers Daphne van Roij weten. ,,Voor ieder toestel krijgen de deelnemers een cijfer tussen 0 en 10, al verwacht ik niet dat de jury een oordeel onder de 6 zal geven. Het gaat erom dat ze plezier hebben in het turnen en aan hun ouders kunnen tonen wat voor vooruitgang ze hebben gemaakt.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Olieenzo Gemeente Boxtel SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen