16:16:59    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 28 juli 2014 11:00 uur

1.850 euro voor jeugdsoos Liempde

1.850 euro voor jeugdsoos Liempde

Het Tourspel Liempde heeft dit jaar 1.850 euro opgebracht voor de jeugdsoos in het dorp. De cheque werd zondag uitgereikt aan Nancy van der Heijden tijdens de prijsuitreiking van het Tourspel in café De Durpsherberg.

Liempdenaar Jelle Faber was de winnaar van de felbegeerde gele trui, hij voorspelde de meeste uitslagen van de Tour de France goed. Uit handen van rondemiss Steffi kreeg Faber de gele trui en een mooi geldbedrag. Ook de jeugdsoos Liempde deelde in de opbrengst en nam 1.850 euro in ontvangst. Het bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van moderne geluidsapparatuur.

Tijdens de prijsuitreiking werd telefonisch contact gelegd met Liempdenaar Koen de Kort. De wielrenner van het team Giant-Shimano meldde vanaf de Champs-Élysées in Parijs erg tevreden te zijn over het verloop van de Tour de France voor zijn ploeg. Vooral de winst van de afsluitende etappe van ploeggenoot Marcel Kittel noemde De Kort een hoogtepunt. ,,We zijn erg trots op onze prestatie en gaan dat zeker uitgebreid vieren", aldus de Liempdenaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom EmielTechniek Filipe Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro buisman optiek TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen