Met een spectaculaire sliding probeert een van de Boxtelse spelers het honk aan te raken voor de bal terug is bij de thuisplaat.
Met een spectaculaire sliding probeert een van de Boxtelse spelers het honk aan te raken voor de bal terug is bij de thuisplaat. Foto: Hans Verberk.

Honkballers Ducks komt twee slechte fases niet te boven tegen Blue Lions

Sport

Het eerste herenteam van Ducks speelde zondag thuis tegen Blue Lions uit Tilburg. Na het debacle van een week eerder (22-13 verlies tegen Rhinos) konden de Boxtelaren wel weer een overwinning gebruiken. Dat leek heel even te lukken, tot er van alles fout ging.

Ducks begon matig aan de wedstrijd. De Tilburgers lieten een aantal foutjes aan Boxtelse zijde niet onbestraft en stonden zo al na hun eerste slagbeurt vijf punten voor.

Maar de thuisploeg toonde veerkracht en in de eigen slagbeurt in de eerste inning, werd de stand weer gelijk getrokken. Daarna ging de puntenstorm even liggen en liepen de Tilburgers iets uit naar een marge van twee.

AAN DE LEIDING

In de vierde inning bracht Bram van der Horst Ducks met één swing aan de leiding. Hij sloeg een homerun. De thuisploeg kwam zelfs nog op 9-7. Maar in de zesde inning beleefden de Boxtelaren een déjà vu: net zoals in de eerste ronde gingen er wat acties mis, sloegen de Tilburgers goed en kwam Ducks er maar niet uit. Zo stond het ineens weer 9-12 voor Blue Lions.

Het verzet leek gebroken bij de mannen van Ducks en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 10-13 voor de Tilburgers. Als de Boxtelse ploeg de scoringskansen meer benut en eerder de rug recht na tegenslagen, dan kan mogelijk de stijgende lijn weer ingezet worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Logo
Liefhebbers van rock & roll muziek, kwamen zaterdagavond aan hun trekken in de tent in het Concordiapark in Liempde. Daar traden The Explosion Rockets op. De band bracht hits van Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en vele anderen.
Explosion Rockets zorgen voor swingende start Rock en Rollend Liempde Cultuur 1 uur geleden
De jeugdleden van TS Dekker gingen afgelopen week op voor hun halfjaarlijkse kubexamens.
Leden TS Dekker niveau hoger na kubexamens Sport 4 uur geleden
De jeugdspelers van team JO9-1 van RKSV Boxtel zijn kampioen geworden in de hoofdklasse.
Jeugdkampioenen RKSV Boxtel spelen nog tegen Engelse ploeg Sport 5 uur geleden
Een blik op Lseven. De nieuwe beachclub in park Molenwijk opent woensdag 2 februari
Netwerkavond voor ondernemers bij Lseven Zakelijk 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Schaakmat Jeugd 8 uur geleden
Rinie Plantema (links) en Cis Vissers, voormalig ambassadeur van stichting KiKa, in de dwarsdeelschuur vol spullen voor de verkoop tijdens een eerdere editie van de garagesale.
Garagesale in Esch levert 1.200 euro op voor KiKa Algemeen 10 uur geleden
Logo
Met enige regelmaat is regen spelbreker tijdens de Heilig Bloedprocessie. Hier schuilen de dragers van het schrijn met de Heilig Bloeddoek in en bij een abri aan de Mgr. Wilmerstraat. Even later werd bekend dat de stoet ontbonden werd.
Bloedprocessie gaat altijd door. Oók als het regent Cultuur 18 mei, 14:00
One Two Trio viert net als fanfare Concordia een jubileum, al komen de drie Boxtelaren met dertig jaar bestaan nog niet bijna aan het 150-jarig bestaan van de Liempdse vereniging.
Een, twee, drie dagen feest in Liempde met fanfare Concordia Cultuur 18 mei, 12:00