Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje

Sport

Irene ging zondag op bezoek bij Gassel. De elftallen speelden een wedstrijd om snel te vergeten. De Gemondenaren trokken aan het langste eind, op het nippertje.

Tegenstander Gassel had voorafgaand aan het duel slechts negen punten. Van een makkie was echter allerminst sprake. De gasten probeerden het wel maar waren slordig, veroverden bijna geen tweede ballen en gingen soms mee in het fysieke spel van Gassel. Voetballend was het in ieder geval niet best.

In de eerste helft schoten de Gemondenaren welgeteld één keer op goal van de thuisploeg. Dat schot leverde nog bijna een treffer op, de spits van de tegenstander tikte de bal een meter voor de doellijn echter over. De gastheren kwamen een paar keer goed weg, de scheidsrechter verzuimde natrappende bewegingen te bestraffen.

POEIER

Na rust was Irene wat feller. In de 85e minuut viel dan toch de 0-1, althans, dat leek zo. De grensrechter vlagde voor buitenspel en de arbiter ging hierin mee. Vijf minuten later beslisten de bezoekers de wedstrijd alsnog. De keeper van Gassel stopte een vrije trap, maar was in de rebound kansloos op een poeier van Thomas van der Lee. Een zwaarbevochten zege. Zondag 28 april speelt Irene thuis in sportpark De Laat tegen Mosa, de wedstrijd begint om 14.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Ouderen genieten van een versbereide maaltijd in eetpunt Elisabethsdael.
Eetpunt wil breder publiek trekken Algemeen 8 uur geleden
Lezing over keuzes rond levenseinde Algemeen 10 uur geleden
Logo
Het schrijn met daarin de Heilig Bloeddoek wordt op de zondag na Pinksteren door de Boxtelse straten gedragen.
Vrije Tribune: Bloedwonder en vaderlandse geschiedenis Opinie 13 uur geleden
Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 15 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 17 uur geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 2 mei, 17:00
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 2 mei, 15:21