Een groot aantal modellen toonden zondagochtend de nieuwste kleding voor het nieuwe zomerseizoen tijdens de modeshows in Lunch bij Trots en in restaurant De Rechter.
Een groot aantal modellen toonden zondagochtend de nieuwste kleding voor het nieuwe zomerseizoen tijdens de modeshows in Lunch bij Trots en in restaurant De Rechter. Foto: Bas van den Biggelaar.

Boxtelse modellen tonen trots voorjaarsmode

Zakelijk

De aftrap van een jaar activiteiten in het kader van Bruisend Centrum Boxtel is geslaagd. Tussen de buien door presenteerden de lokale kledingwinkels zondag de laatste voorjaarsmode. Dat deden zij, net als vorig jaar, binnen. Dit keer bij Lunch bij Trots (foto) en restaurant De Rechter. 

Hoewel de modellen tussen de twee locaties moesten wisselen, wisten zij hun kleding droog te houden voor alle bezoekers. Die genoten van een high-tea terwijl onder aanvoering van modezaak Diaan de winkeliers hun nieuwste collectie toonden. Er staan de komende maanden nog veel activiteiten op het programma in het Boxtelse centrum, ook voor iedereen die niet met mode bezig is.