Recreanten Taverbo verrassen koploper De Horntreffers


Tafeltennis

De Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) zit vol verrassingen. Taverbo 2 speelde gelijk tegen koploper De Horntreffers, een onverwachte puntendeling. 

De rangaanvoerder had een een zware kluif aan Taverbo 2: Peter van Berkel onderscheidde zich door samen met Claudia Donders beide dubbelspelen en ook zijn enkelspel van Wim van Aarle te winnen. Hans van Weert verdiende met zijn spel twee punten voor De Horntreffers. De ploeg sleepte nog een punt uit het vuur doordat Wim won van Claudia: 3-3.

Taverbo 1 liep een punt in op De Horntreffers maar dat ging tegen TavDonderslag 1 niet vanzelf. Die ploeg nam zelfs tot tweemaal toe een voorsprong: eerst door dubbelspel te winnen en daarna verraste Frans van Dun Taverbo-tegenstander Hans Regtering. Maar Taverbo 1 richtte zich op en won drie duels op rij. Eindstand: 4-2. 

EERSTE ZEGE

Taverbo 3 voert na een gelijkspel tegen Team 85 Plus de middenmoot aan. TavDonderslag 2 zorgde ook voor een surprise: tegen Rotsvast tot werd de eerste zege van dit seizoen behaald. De wedstrijd ging gelijk op maar Rob Pouwelse en Hans Stoker trokken de laatste twee poltjes naar zich toe te trekken: 4-2.



Programma maandag 25 maart: TavDonderslag 2 - TavDonderslag 1; Taverbo 1 - Rotsvast; De Horntreffers - Taverbo 3; Team 85 Plus - Taverbo 2.