Het team van Sybilla Buisman optiek-optometrie. Vlnr: Sybilla van der Pasch-Buisman, Anouk Sanders, Martinique van der Pasch, Lars Raijmakers, Marcel van der Pasch en Nienke Rijnders.
Het team van Sybilla Buisman optiek-optometrie. Vlnr: Sybilla van der Pasch-Buisman, Anouk Sanders, Martinique van der Pasch, Lars Raijmakers, Marcel van der Pasch en Nienke Rijnders. Foto: Merijn Koelink Photography.

Sybilla Buisman optiek-optometrie viert haar zevende lustrum

Zakelijk

Een gezonde levensstijl komt onze ogen ten goede. En op jonge leeftijd veel naar buiten gaan sterkt de oogbol en kan bijziendheid voorkomen. Sybilla Buisman vertelt gepassioneerd en vol deskundigheid over haar vakgebied. De bekende optiek-optometrie aan de Breukelsestraat 39 in Boxtel bestaat zaterdag 23 maart 35 jaar.

Sybilla: ,,We hebben vertrouwen gekregen en waargemaakt in de afgelopen 35 jaar. Onder andere doordat we ons voortdurend realiseren dat we een dienstverlenend bedrijf zijn. In coronatijd mochten wij oogmetingen blijven verrichten en dat hebben we ook gedaan. We namen dus een persoonlijk risico om de klant van dienst te kunnen zijn. Dat is zeer gewaardeerd.”

Mensen komen dan ook vanuit tal van plaatsen naar Boxtel voor hun oogzorg. Soms zelfs vanuit Den Haag. Sybilla: ,,Jongeren die zijn uitgevlogen bijvoorbeeld blijven ons bezoeken voor advies, oogmetingen en zichtoplossingen. Dat is voor ons een bevestiging dat we het goed doen.”