Maarten Termeer (links) en Albert Bressers hebben hun platenkasten leeggeroofd om 33 uur muziek te draaien tijdens de eerste Liempdse vinylmarathon. (Foto: Albert Stolwijk).
Maarten Termeer (links) en Albert Bressers hebben hun platenkasten leeggeroofd om 33 uur muziek te draaien tijdens de eerste Liempdse vinylmarathon. (Foto: Albert Stolwijk).

Vinylmarathon in Liempde

Algemeen

De bekende deejays Maarten Termeer en Albert Bressers houden van vrijdag 20 maart 17.00 uur tot zondag 22 maart 02.00 uur een 33 uur durende vinylmarathon in Liempde. Het duo gaat non-stop plaatjes draaien in café 't Wapen van Liempde.

Termeer en Bressers begonnen tien jaar geleden met een vinylavond in de kroeg van uitbater Ad Schelle. Het tweede lustrum wordt gevierd met een 33 uur durende marathon. Dat is een knipoog naar de 33-toerenplaat die veelvuldig gedraaid zal worden, net als singletjes die op 45 toeren worden gespeeld.

De deejays hebben een reeks activiteiten opgezet om de vinylmarathon door te komen, zoals een muzikale ondernemersborrel, vinylkaraoke, knutselen met blanco platenhoezen, omsmelten van oude elpees tot fruitschalen en muziekbingo. Ook is er ruimte om onder het genot van muziek te ontbijten en te lunchen in 't Wapen van Liempde.

Het complete programma van de vinylmarathon in Liempde staat op de Facebookpagina van het evenement. Lees er ook alles over in Brabants Centrum van donderdag 19 maart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 16 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 18 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 23 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur gisteren
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest gisteren
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46