Afbeelding
Foto: Onbekend

Veertigplussers gaan weer swingen als vanouds

Algemeen

Veertigplussers houden ook van een feestje, maar in Boxtel is er weinig voor deze doelgroep te beleven. Met die gedachte stapten de Boxtelse Anthoniek Voets en Irma Steinmann naar Geert van de Wal, uitbater van grand café Rembrandt. Samen organiseren zij zaterdag 6 april 'Swingen als vanouds'.

Voorheen werden er nog wel eens veertigplus-feesten gehouden in De Kei boven het zwembad en in de sporthal. Later kwam daar ook het café in de Rechterstraat bij. Met dit nieuwe evenement willen Voets en Steinmann de stapavond weer nieuw leven inblazen.

,,We zijn naar enkele dj's gaan kijken of die geschikt waren voor ons feest", vertelt Voets. ,,Die zoektocht is geslaagd want met dj Ducko hebben we iemand die het publiek goed aanvoelt." De twee dames zorgen er tevens voor dat de zaal een sfeervolle aankleding heeft. ,,Verwacht een mix van disco, pop, rock en soul", licht Voets toe.

Het is de bedoeling dat de feestavond een paar keer per jaar wordt gehouden. Deze eerste avond begint om 20.30 uur en duurt tot 01.30 uur. De entree bedraagt vijf euro.

Foto: Facebook.com/Swingen-als-vanouds-386897902139460/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Enthousiast begonnen zo'n beetje alle basisschoolleerlingen van Boxtel aan de Koningsspelen in sportpark Munsel. Daar waren na de gezamenlijke opening verschillende sporten en spellen.
Oranjefestijn start morgen al voor sportieve jeugd Jeugd 2 minuten geleden
Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 17 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 22 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen gisteren
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar gisteren
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 gisteren
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar gisteren