Neeltje, Dewi, Leila en Joy leverden de kar met producten woensdag af bij voorzitter Arjen van Witteveen van Voedselbank Boxtel.
Neeltje, Dewi, Leila en Joy leverden de kar met producten woensdag af bij voorzitter Arjen van Witteveen van Voedselbank Boxtel.

Tieners in actie voor Voedselbank

Algemeen

Leila Zimmerman, Neeltje Schellekens, Dewi Peijnenburg en Joy Boogaard gingen woensdag met een winkelkaartje op pad in Boxtel-Oost. De tieners gingen langs de deuren en vroegen om houdbare producten die bedoeld waren voor Voedselbank Boxtel. Het leverde een volle kar op die woensdagmiddag werd aangeboden aan voorzitter Arjen Witteveen van Voedselbank Boxtel.

Leila kwam op het idee om in actie te komen via haar vader Arne Zimmerman. De Boxtelse tiener is fervent vlogster (blog met videobeelden op Youtube) en legde ook deze dag met videocamera vast. Het filmpje is vanaf donderdag te bekijken via Youtube. Mensen die de vlog willen zien, kunnen 'LeilaChannel' intypen in de zoekbalk. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 13 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 14 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 15 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 16 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 16 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 17 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 19 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 21 uur geleden